26.4.2016

Tan leather

Tässäpä yksi kirppislöytö, jonka tein jo ennen pääsiäistä. 

Christelle & Co:n (Stockmannin oma merkki) nahkalaukku oli sellainen, josta pidin ensinäkemältä, mutta kympin kirppishinta sai vähän miettimään asiaaa. Hetken pohdittuani ja muut kirppispöydät kierrettyäni totesin, että kyllä sen kympin siitä veskasta raaskii maksaa. Laukun materiaali on tuollaista krokokuvioitua, vaaleaa "nahanväristä" nahkaa ja mietin, että tämä voisi olla kiva laukku myös kesällä. 
Laukun mallin miellän jotenkin vähän "työlaukuksi", siinä on kaksi syvempää osiota, johon mahtuisi A4-kokoinen ohut kansio tai vaikkapa Macbook tai vastaavasti jokin isompikin tabletti. Toisen osion saa suljettua vetoketjulla, magneettinapillisessa osiossa on pienempiä sisätaskuja, joista yksi on vetoketjullinen. Toisella sivulla on kolme taskua, toinen sivu on sileä. Kantaa voi joko käsikahvoista tai olkahihnasta.

Laukku on ollut tosi kiva ja tykkään sen ulkonäöstä kovasti. Se oli hyvässä kunnossa ja muutenkin sen oloinen, että sitä on käytetty aika vähän. Nahka ei ollut ehtinyt pehmetä eikä siinä ollut tummentumia tai likaa. Se vetää sisäänsä reilusti tavaraa ja on käytännöllinen arkilaukku muutenkin. Ja tuollainen "nahanvärinen" (enkuksi käsittääkseni tan leather), hieman kylmäsävyinen laukku on siitä kiva, että se sopii aika monenlaisten vaatteiden kanssa.  Ajan kanssa laukku varmasti pehmenee ja vähän "lötkistyy" mutta se voi olla ihan kivakin juttu. Money well spent!

Ei kommentteja: