3.6.2016

Lenkkareita ja tennareita

Toukokuu vaihtui jo kesäkuuksi, jospa bloggausinto tästä vähän nousisi kesän myötä! Tällä kertaa ajattelin kirjoitella hieman kengistä. Minulla on vähän huono tai toisaalta esimerkillisen hyvä tapa kuluttaa lempparikenkäni aivan loppuun. Jossain vaiheessa on kuitenkin myönnettävä, että kengät ovat aivan finaalissa ja sen lisäksi että ne näyttävät kauheilta, ne eivät myöskään enää tunnu kivoilta jaloissa. Olin parsinut lenkkareitani jo kolmesti ja ajatellut, että hankin sitten kesäaleista uudet, ne kun tuntuivat vielä ihan hyviltä jaloissa ja askel kulki kevyesti. Keskiviikkona kävin kuitenkin pitkällä iltalenkillä ja jo lähtiessä havaitsin, että lenkkarit ovat hajonneet entisestään. Kotiin tullessani olikin sitten jaloissa pari suurta rakkoa. Totesin, että vaikka pohjat ovatkin vielä kunnossa, ei näistä kyllä ole enää yhtään mihinkään. Torstaina lähdin ostamaan yhtä toista juttua ja jotenkin ajauduin katselemaan uusia lenkkareita. Koko kevään olen haaveillut Adidaksen Superstareista, mutta kaupoilla tajusinkin tarvitsevani paljon enemmän tavallisia lenkkareita - siis sellaisia joilla voi mennä myös lenkille eikä vain patsastella kaupungilla.


Kuvassa on oikealla vanhat lenkkarit ja kuten varmasti näkyy, ne on kirjaimellisesti kävelty puhki. Violetti-pinkit Pumat, jotka muuten hankin alunperin kirppikseltä. Ne olivat ihan uudenveroisessa kunnossa ja maksoivat 8€. Tykkäsin niistä ulkonäöllisesti ja ne olivat hyvät kävellä. Ja totisesti niillä sitten tulikin käveltyä! Uudet lenkkarit ovat Reebokin aika simppelit peruslenkkarit, hintaa oli viitisenkymppiä. Olisin mielelläni sijoittanut värikkäämpiin yksilöihin, mutta nämä olivat mukavat jaloissa ja ulkonäkö miellytti myös.


Kun en hankkinutkaan niitä Superstareja, jäi vielä vähän tuhlattavaa ja hankin valkoiset perustennarit, kun niitä valkoisia tennareita nyt niin kovasti teki mieli. Eiväthän ne nyt kaikista fiksuin valinta ole aran värinsä puolesta, mutta kivan kesäiset ja raikkaat. Näihin kumipohjatennareihin en enää kovin jaksa sijoittaa, ainakaan Converset eivät kestä kuin ehkä vähän pidempään kuin vastaavat halpisversiot. Ja kun kenkiä on useammat, niin eivät ne kulukaan niin nopeasti. Kuvassa myös Siivouspäivänä löydetyt kirppistennarit, Henkkamaukun Mikki Hiiri-kuvioidut, paksupohjaiset yksilöt. Aivan kerrassaan ihanat!!! Maksoin noista 3€ ja edellinen omistaja vakuutti niiden tuottaneen hänelle hyvää onnea - saa nähdä tuottavatko ne sitä minulle!
Mutta siis, mikkitennarit! Tykkäsin lapsena lukea Aku Ankan taskukirjoja ja Mikin ja Hessun seikkailut olivat ihan parasta. Tykkäsin myös ihan hirveästi Minni Hiirestä, oikeastaan tykkään edelleen. Minulla on jopa parit Minni-sukat (aikuisten!!!) käytössä - ja nyt myös Mikki-tennarit! Oh joy! Ja kelpaa tässä nyt muutenkin tallustella kesäkatuja ja lenkkireittejä.

Ei kommentteja: