1.11.2016

10/2016

Marraskuu ja täällä ollaan taas! Lokakuussa bloggailuinto oli kadoksissa, joten kertaillaanpa hieman kuulumisia.

Lokakuun alussa syksy oli vielä kauneimmillaan. Kuva on päivältä, jolloin lenkkeilimme ystävän kanssa Seurasaareen ja loikoilimme vielä lämpimillä rantakallioilla ja ihmettelimme elämää.

Alkukuusta tuli myös käytyä Taidehallissa katsomassa Niki de Saint Phallen näyttely, joka olikin varsin hauska ja mielenkiintoinen kokonaisuus. Saint Phalle oli itselleni oikeastaan tuttu vain Pariisista, Centre Pompiduen edustan teoksen kautta. Näyttely on muuten avoinna enää tämän kuun 20.päivään, kannattaa mennä katsomaan!
Tässä kuussa syötiin myös yhden ystävän synttärikakkua ja juhlistettiin täydellistä ikää, joka on joka ikävuosi.

Olen liikkunut niin esikaupunkialueilla kuin Punavuoressakin ja nauttinut syyspäivistä. Lukemisinto on ollut pitkään kateissa, olen lukenut koko vuoden aikana ihan muutamia kirjoja, koska ei ole juurikaan huvittanut. Lokakuussa luin kuitenkin nopealla tahdilla Anja Snellmanin Antautumisen, joka kertoo kirjailijan erityisherkkyydestä. Pidin kirjasta ja innostuin taas vähän enemmän lukemisestakin.
Kävin piiiiiitkästä aikaa Ikeassa asioimassa ja vietinkin siellä aikaa ihan pidemmän kaavan kautta - söin jopa lihapullia ravintolassa :D! Mutta olihan siellä taas kaikkea hauskaa ja innostavaa. Ikeasta hankin yhden hauskan asian, josta voisi melkeinpä kirjoitella erikseen myöhemmin.Lokakuun kohokohta oli ehdottomasti Placebon 20-vuotisjuhlakiertueen konsertti Hartwall Arenalla. Aloitin kirjoittamaan kokemuksesta omaa postaustaan, mutta sen julkaiseminen tuntuu vaikealta, koska bändi on itselle hyvin henkilökohtainen juttu. Mutta lyhyesti sanottuna, näin Placebon nyt ensimmäistä kertaa, vaikka olen diggaillut heidän musiikistaan ainakin 15 vuotta. Kokemus oli hyvin tunteellinen, olihan repertuaarissa paljon vanhoja biisejä ja pidättelin kyyneleitä moneen otteeseen. Kaikenkaikkiaan hieno keikka oli!!!
Kävin myös I love me-messuilla, kun paristakin suunnasta ilmaantui ilmaislippuja. Ihan mukavaa oli, mukaan tarttui kynsilakkaa ja uudet tyynyt. Kuvia en juuri ottanut, mutta tässä hauskoja pakkausgrafiikoita.

Kahviteltukin on, viimeksi viime viikolla Mutteri Caféssa, joka on hauska vanha kahvila Lauttasaaressa.

Syksy ja toki pakollinen käsitöiden aloittaminen, saa nähdä mitä tästä tulee. Lankakerä möyhennettiin jo kerran yhtenä yönä kissojen toimesta.

Sellainen se oli, mukava lokakuu. Nyt kohti pimeyttä ystävät, marraskuu on täällä taas.


Ei kommentteja: