24.1.2017

Tammikuu 2017

Tulipa pidettyä sitten vahingossa reilumpi blogitauko! Sillä välin ehdittiin viettää joulunpyhät ja uudet vuodet ja päästä jo hyvään vauhtiin vuotta 2017. Hiljaisuuden vallitessa ei ole kuitenkaan tapahtunut mitään sen dramaattisempaa. Tammikuu alkoi laiskanpulskeasti, mutta onhan sitä tässä kuussa jo ehtinyt hommailemaan vaikka mitä kivaa.

Uuden vuoden vaihtumista vietettiin pienellä porukalla täällä meillä perinteisin menoin (tinanvalamista, skumppaa, ilotulituksia, nakkeja ja perunasalaattia). Heti uuden vuoden jälkeen päästiin syömään lapsuudenystävien kanssa ja nauttimaan Lux Helsingin taiteellisesta annista. Järjestin meillä kässäkerhon illanvieton, joissa syöminen ja yhdessä hengailu on käsitöitä tärkeämpää. Hankin uudet talvikengät alennusmyynneistä ja tietysti on tullut kirppisteltyäkin useampaan otteeseen. 
 
Kävin Ateneumissa katsomassa Amedeo Modiglianin näyttelyn. Olen kävellyt ympäri kaupunkia ja toisaalta jumittanut kotona Netflixin edessä ja katsonut monta jaksoa putkeen Downton Abbeyta. Olen tavannut ystäviä. Ranskan kielikurssi alkoi taas joulutauon jälkeen ja kielellinen osaamiseni oli hyvin minimissä! 
Jotain tällaista on siis on ollut meneillään ruudun tällä puolen, toivottavasti siellä puolen on ollut yhtä mukava aloitus tähän vuoteen!

Ei kommentteja: