6.4.2017

Peilikirjontaa ja nudeväriä

Ja lisää kirppislöytöjä, tällä kertaa asustepuolta:

Alunperin Gina Tricotin hippipussukkalaukku, maaseutukirppikseltä 2€. Käyn tosi harvakseltaan Ginassa, tämähän on aivan mahtava! Peilipalakoristeet ja kirjontaa ja tupsut! Tosin toinen tupsu on irronnut ja tuo toinenkin on vähän huonossa hapessa, mutta ajattelin korvata ne täysin uusilla. Mikä ihana kesälaukku tämä onkaan!

(Landekirppistourneelta löytyi vielä toinenkin laukku, mutta sekin jäi porukoille kun ei enää mahtunut mukaan. Se on retro Natevan gobeliinikassi, mutta enemmän syksyinen tyyliltään.)

Ja koska landekirppikset eivät täysin tyydyttäneet alituista kirppishimoani, jatkoin kirppistelyä vielä päästyäni kotiinkin. Kyläilin Espoossa ja pitihän sielläkin poiketa kirppikselle. Nude reppu löytyi siltä reissulta 3€:lla ja se on erittäin hyvin nahkaa imitoivaa tekonahkaa. Toisinaan reppu olisi laukkua käytännöllisempi arjessa, joten tämä ajakoon nyt sitä asiaa. Toimii ainakin kauppareissulla, kun malttaa olla ahtamatta reppua liian painavaksi.


Ja koska laukkuhimoni on nähtävästi täysin kyltymätön, niin esitellään vielä tässä talvella löytynyt laukku, joka on odotellut kevättä ja käyttöönottoa vaatekaapissa. Laukku on merkiltään Becksöndergaard ja se on aivan ihanan pehmeää nahkaa. Väri on myös tuollainen nudevaaleanpunainen ja vuorikangas on soma pilkullinen. Maksoin tästä 25€, joka oli nyt ihan kohtuullinen hintapyyntö, koska tämä on uutena ollut kuitenkin reilusti arvokkaampi. Tilava ja nätti laukku, jota ehdin jo yhden kerran ulkoiluttaa viime viikolla aurinkoisena päivänä.

(Ja siis vaikka hamstrailenkin näitä kirppislaukkuja, niin oikeasti vaihtelen laukkuja lähes päivittäin ja saatan käyttää sekä isompaa että pienempää yhtä aikaa, jos minun tarvitsee kuljetella enemmän tavaraa. Toki en silti tarvitsisi näin montaa laukkua...)

Lopuksi uusimmat löydöt: musta rusetti isoilla strasseilla on Sonia Rykielin ja H&M:n yhteistyömallistosta. Tykkäsin tuosta kovasti jo silloin, ei vain tullut hankittua itselleni tai sitten ne olivat jo loppu, mutta nyt sain sen 2€:lla. Hipahtava rannekoru maksoi 0,80€. Korujen suhteen olen saanut kontrolloitua itseni aika hyvin ja olen keskittynyt lähinnä tuollaisiin hippi/bohotyylisiin, jotka sopivat sitten mainiosti keskenään.
 
Tässähän näitä oli taas, vaikka nyt muistin että yhdet kengät jäivät vielä esittelemättä. Ehkä niistä toiste lisää... palaillaan!

Ei kommentteja: