8.8.2017

Kesän kirppislöytöjä

Kirppistelyä en ole hylännyt kesälläkään ja ajattelinpa nyt koostaa juttuja, joita olen löytänyt tässä useamman kuukauden aikana. 
Kosmetiikka on sellainen vähän kyseenalainen juttu kirppishankinnoissa. Keväällä onnistuin kuitenkin löytämään uusia ja käyttämättömiä meikkejä muutamaankin otteeseen. Luulisin, että nämä ovat joko kosmetiikkaharrastajien, -bloggaajien tai -myyjien kirppispöydistä, koska ostin näitä ihan pilkkahintaan. Yläkuvassa näkyvät jutut ostin 1€/kpl - pöydässä oli muitakin tuotteita, joista sitten valkkasin nämä. Erityisesti meikit ja sudit ovat olleet lemppareitani ja käytössä päivittäin, mutta kynsilakkojakin olen ehtinyt kokeilla. Alakulman kuvan meikit taas olivat jaettu pariin yhteishinnoiteltuun pussukkaan, jotka taisivat olla jotain 6€ kappalehintaa. Muutamat tuotteet annoin eteenpäin ystäville, loput ovat omassa käytössä. Kukallinen tarjotin on myös keväinen kirppislöytö ja iloitsin myös ranskan sanakirjasta, joka tulee tarpeeseen kieliopinnoissani.

Muita kuvissa näkyviä juttuja ovat parit korvikset (kukkakorvikset ovat H&M:n alesta, mutta sopivat mielestäni asetelmaan), puistokirppikseltä ilmaiseksi saatu soma lautanen, viime Siivouspäivänä löydetty huivi sekä pari laukkua. Harmaa on 2or+by Yat-merkin pikkuinen laukku, jossa on hauska violetti vuorikangas sekä kekseliäitä yksityiskohtia. Vanha ruskea hipahtava olkalaukku on taas ollut tämän kesän suosikki, olen käyttänyt tätä arkena paljon. Siitä taisin maksaa jopa 7€ ja harkitsin jo yhdessä vaiheessa, pitäisikö se laittaa kiertoon. Yhtenä päivänä sitten kuitenkin otin sen käyttöön ja havaitsin, että tämähän on ihan loistavan kokoinen ja oloinen laukku muutenkin.

Vansin leoparditennareita himoitsin kovasti aikoinaan, en kuitenkaan raaskinut ostaa. Nyt maksoin käytetyistä, mutta ihan hyväkuntoisista tossuista vitosen. Koko on vähän liian suuri, en muistanut miten jenkkikokotaulukko muuntautuu eurokokoisiksi, mutta onneksi se nyt ei tennareissa niin haittaa. Conversen ruosteenvärisistä tossuista maksoin kai kympin, olivat ihan priimakunnossa ja värihän on tosi nätti myös.
Pinkit Gaborin rusettimokka-avokkaat maksoivat myös vitosen. Näiden väri on aivan ihana, tyyliin puhdas magenta. Samalta reissulta löytyi myös Longchampin pikkulaukku, josta maksoin 2€. Minulla on toinen Longchampin olkalaukku, josta olen maksanut aikoinaan 3€ ja olen käyttänyt sitä niin paljon, että se on tällä hetkellä jäähyllä, jotta se kestäisi hieman pidempään. Pointti on kuitenkin siinä, ettei kummassakaan näissä ole tämän päivän lonkkareille tyypilliset vetoketjuvetimet. Edellisen laukun myötä googletin ja löysin saman laukun, samoilla vetoketjuilla ja yksityiskohdilla ja laukun pitäisi olla ihan aito, mutta vain tosi vanhaa mallia. Sinisessä pikkulaukussa samat yksityiskohdat ja selkeästi samaa tekoa, vanha siis tämäkin. 

Minikasvihuone oli pitkään harkinnassa, mietin että se olisi kätevä sellaisille kasveille, jotka haluan pitää poissa kissojen suiden ulottuvilta. Jäi kuitenkin vielä ajatuksiin hautumaan, kunnes tämä maalaisromanttinen yksilö tuli vastaan kirppiksellä. Ostin ja olen tykännyt tästä tosi paljon, ulkoisesti näyttää tosi somalta ja kasvattelen siellä tällä hetkellä basilikaa - kaktusten lisäksi. Minikasvihuonemaksoi 15€ ja on lasiseinäinen, joten painaa sen verran että käy myös hyvästä ikkunastopparista.

Tällaisia tällä kertaa! Tietenkään ihan kaikki kesän kirppislöydöt eivät ole tässä, ehkä joitain voisi mainita erikseen vielä myöhemminkin. We'll see. Mutta muistakaa Siivouspäivän kirppisparatiisit 19. elokuuta eli ensi viikon lauantaina! Itse olen silloin harmillisesti töissä, mutta eiköhän sitä ehdi kirppistelemään taas myöhemminkin.

Ei kommentteja: