13.1.2018

New beginnings

Kuukausien tauon jälkeen olen täällä taas! Tuntuu oudolta ja tuntuu myös hauskalta. Olen kaivannut bloggaamista, erityisesti kirjoittamista. En koskaan ajatellut lopettavani tai että pitäisin tarkoituksellisesti pitkän tauon, mutta sitten arkinen elämä vei mennessään ja kiinnostus tätä juttua kohtaan lopahti täysin. Mietin usein palaavani jotenkin hienosti, uudistuneena, vähintäänkin bannerikuvan vaihtaneena. Nyt on jo useamman päivän ajan ollut fiilis, että haluaisin kirjoittaa ja sitten vain tänään, kun minulla on tässä hetki aikaa ennen työvuoroon lähtemistä, päätin että nyt teen sen. 
Mietin käyköhän täällä enää kukaan, piilotanko näkyviltä kaikki vanhat tekstini, muutanko suuntaa, lukeeko kukaan enää blogeja muutenkaan? Kuitenkin tämä juttu on aina ollut enemmän itseni viihdyttämistä, omilla ehdoillani, joten tapahtukoon se nyt myös niin.
Elämässäni ei ole tapahtunut mitään dramaattista sitten viime postauksen, joka näkyy olevan elokuun lopulta. Aloitin viime keväänä työpaikassa, jossa jatkan edelleen osa-aikaisesti. Syksyllä työaikani muuttuivat siten, että aloin tehdä myös aikaisia aamuvuoroja ja palautuminen niistä vei ison osan arjesta. Vapaa-ajallani koitin sitten käydä ranskan kurssilla, nähdä ystäviä ja pyörittää pienimuotoista yhden naisen korubisnestä ihan harrastuspohjalta. Minulla oli unettomuutta ja väsymys yhdistettynä pimeään vuodenaikaan... inspiraationi vähän kaiken suhteen oli hetkellisesti kateissa. Nyt kuitenkin alkaa tuntua taas helpommalta ja minulla on myös enemmän aikaa itselleni ja toivottavasti myös enemmän aikaa tälle blogille.
Kaiken tämän selittelyn sijaan olisinkin vain lyhyesti voinut todeta, minulla oli ikävä tätä.

LUX Helsinki 2018


Ei kommentteja: