18.2.2018

Pieni tarjotinpöytä

Kirppislöydöillä jatketaan. Tämä hassu tarjotinpöytä myytiin erillisinä osina. Pöytäosaan oli kirjoitettu lappu, jossa sen väitettiin olevan 1980-luvulta, hinta ehkä 5€. Tarjotin taas maksoi pari euroa. Minusta ne näyttivät heti tyylillisesti samoilta ja kokeilinkin mahtuuko tarjotin tuohon kehikkoon. Sehän sopi paikalleen ihan loistavasti ja olisi outoa jos tarjoitin ei kuuluisi tuohon. Veikkaan kyllä kokonaisuutta vanhemmaksi, ehkä 1950- tai 1960-luvulle, jos miettii tarjottimen kuviointia ja kehikon muotokieltä, mutta toisaalta en löytänyt yhtään mitään vastaavaa googlen kuvahausta, joten mitään varmaa ei ole.

Kehikon keskiosassa on pidikkeet kolmelle pullolle. Kuvaa varten testailin vähän ja pullot asettuvat hieman eri tasoon jokainen, joten tässä tosiaan voisi pitää kolmea pulloa kerrallaan. 

Tällä hetkellä tarjotinpöytä toimii pöytävalaisimen jalustana ja tarvittaessa pienenä apupöytänä - ja toki ilahduttamassa viehkeällä ulkoasullaan. Hyvää tässä on myös se, että se menee kokoon ja pieneen tilaan, jos tuntuu ettei sitä aina tarvita. Hauska löytö siis!

Ei kommentteja: